Virksomheden

Transporterne styres tæt på Danmarks trafikpulsåre. 

Du finder os i Trekantsområdet tæt på trafikåren, som binder Skandinavien og Europa sammen. Hovedkontorets centrale beliggenhed giver direkte adgang til hele Skandinavien og Nord– og Mellemeuropa. Dette gør, at vi nemt og hurtigt kan komme vores kunder til hjælp. Uanset hvor i Europa det gælder.
Fra hovedkontoret styrer vi vores Skandinavien og Europadivisioner, som transporterer flydende fødevarer og tekniske produkter. Herunder både foder og kemikalier.
Vores placering er et udtryk for vores store styrke: Transport ind og ud af Skandinavien, og at vi har kompetencerne til at agere mellemleddet mellem de mange forskellige lovgivninger og direktiver, der findes rundt omkring i Europa. Med LS Intertank kan du derfor være sikker på, at vi overholder de gængse lovgivninger, uanset hvor transporten går hen.


Tanktransport med omtanke

Hos LS Intertank ved vi, at den rigtige tank og en dygtig chauffør er grundlaget for en vellykket transport af dine varer. Derfor sørger vi altid for, at vores medarbejdere har de rette faglige kompetencer, så vi overholder de mange tekniske krav og regler, som kendetegner tanktransport.

Hos os er det ligeledes en selvfølge, at tankene er vedligeholdte og rensede hver eneste gang, vi starter på en opgave. For at være sikre på at vi har det rigtige værktøj til opgaven, har vi ligeledes i snit 1,5 tank pr. motorvogn – fra jumbotanke og rustfrie tanke til gummierede tanke, tankcontainere og siloer.
Dette gør at vi altid har kapacitet til vores kunder, og at vi med vores kompetencer og viden kan tilbyde den helt rigtige løsning til dine transportopgaver – hver gang!