Thise Mejeri

Den personlige kontakt og de gennemtænkte løsninger er det, som betyder mest for Nick Nørreby, når talen falder på LS Intertank. Nick har de sidste syv år været produktionschef for de økologiske mejerier hos Thise og de sidste to år stået for samarbejdet med LS Intertank. LS Intertank fragter opkoncentreret valle til Sydtyskland for mejeriet. Det bruges efterfølgende til at fremstille blandt andet proteinpulver og babyfood.

Nick Nørreby siger om samarbejdet med LS Intertank: ”Mælkeprodukter er en levende størrelse, så det kræver kendskab til varen at fragte dem korrekt. Da store dele af vores produktion går til eksport, er det vigtigt for forretningen, at vores samarbejdspartner indenfor logistik har styr på deres tanke. De skal kunne løse pludselige problemstillinger, som kan opstå undervejs og vide en masse om markedet. Vi ved heldigvis, at LS Intertank har al den ekspertise, vi har brug for, når vi skal have vores varer ud af landet,” fastslår Nick Nørreby og tilføjer: ”Vi benytter LS Intertank tre til fem gange om ugen. Nogen gange oftere i de dele af året, hvor der er stor afsætning af mælkeprodukter. Heldigvis er vi sikre på, at LS Intertank har tænkt hele transporten igennem. De gør altid alt for at finde den bedste løsning, og de kører ikke hjem før arbejdet er gjort – og hvis de en sjælden gang ikke kan påtage sig en opgave, så er vi sikre på, at de har overvejet alle alternative muligheder grundigt.”

Nick har ugentlig kontakt med LS Intertank, hvor de praktiske detaljer bliver fastlagt:

”Vi har et par forskellige personer hos LS Intertank som vi har kontakt med, alt efter hvilken transport der er tale om. Det er de samme folk, vi taler med hver gang, fordi de kender os og har styr på deres område. De er forstående for vores problemstillinger, og bliver de bedt om en opgave i 11. time, så bliver der gjort alt for at hjælpe os. Det lykkes som regel – også selvom det er en fredag aften.  Det er den fleksibilitet og den tætte dialog, som gør at vi kan arbejde så godt sammen. Og så får vi det, vi betaler for – det er selvfølgelig meget vigtigt,” slutter Nick Nørreby.