Ærlig snak og ingen mellemmænd

Vi er stærke på specialleverancer til specialdestinationer, fordi vi hos LS Intertank har en kapacitet, som gør det muligt altid at kunne hjælpe vores kunder. Hertil kommer, at vi, selvom vi normalt altid vil sikre, at vognen er fyldt både frem og tilbage, i særlige tilfælde vælger at lade vognen køre tom den ene vej, hvis det løser din opgave bedst.

Vi føler et stort ansvar for at nå i mål hver gang, og det betyder for dig, at vi har fuld fokus og styr på dit læs fra start til slut. Til gengæld er det så også vores ansvar – hele vejen.

Vi sætter ærlighed meget højt, og svarer altid hurtigt tilbage på spørgsmål og henvendelser – også selvom det betyder et nej til opgaver, hvor vi ikke nødvendigvis er de bedste. Her henviser vi gerne til andre, hvis vi kender nogle, der kan løse din opgave bedre end os.

Til gengæld er vi gode til at afdække og fortælle, hvad vores bud på en given opgave vil være. Vi foretrækker de tætte relationer, og vi gør altid alt, hvad vi kan, for at sætte os ind i dig og din virksomheds reelle behov og markedssituation. Vi ønsker at levere den bedst mulige løsning, som både tager hensyn til din last, tiden og økonomien.

– og du kan være sikker på, at når vi har sagt ja til en opgave, så bliver den fulgt helt til dørs!