Ekspertise og kvalitet

AAK og LS Intertank har en lang og fælles historie, og det er ikke mærkeligt, at AAK omtales som en af de vigtigste og mest interessante kunder for tankvognsfirmaet. De to virksomheder har fulgtes ad, siden Leo Sørensen startede sit firma tilbage 1950’erne. Hovedkvarteret var dengang i Tilst, så koblingen til Aarhus Oliemølle var logisk, og selv efter LS Intertanks flytning til Taulov har samarbejdet bestået.

Transport Category Manager ved AAK, Jesper Rosenlind, fortæller om det nære samarbejde:
”Inden vi blev til AAK og stadig hed Aarhus Oliemølle, var det en selvfølge, at de to virksomheder skulle indgå et samarbejde. Det var jo begge Aarhus virksomheder, som kunne udvikle sig sammen. Det er også en af grundene til, at vi fortsat benytter LS Intertank, selvom de ikke har hovedsæde i Aarhus mere – de har en størrelse og en kapacitet, som kan bære vores behov. Og efter så mange års samarbejde har de naturligvis opbygget en stor ekspertise til vores produkter. Det giver os sikkerhed for, at kvaliteten lever op til vores forventninger. Det er i det hele taget vores opfattelse, at LS Intertank har et godt kendskab til markedet og til de produkter, de fragter,” siger Jesper Rosenlind og fortsætter:
”LS Intertank fragter produkter for os hver dag, også i weekenderne og på skæve arbejdsdage året rundt. Vi ser derfor altid deres tankvogne hos os. Har AAK pludselige akutte behov for indsættelse af tankbiler, formår de oftest at løse udfordringen til glæde for AAK og vore kunder.”
Det er typisk vegetabilske olier fra fabrikkerne i Aarhus og Karlshamn, som LS Intertank transporterer til lande i Skandinavien samt resten af Europa.

”De har styr på deres ting, uanset hvor varerne skal hen, hvilket er et godt udgangspunkt for at vi kan fortsætte vores tætte samarbejde i mange år fremover,” slutter Jesper Rosenlind.


Jesper Rosenlind
Transport Category Manager ved AAK